tiistai 27. elokuuta 2013

He's just not that into you.

He's just not that into you, tai näin suomalaisittain Jätä se! Siis aivan loistava elokuva siis tää ei oo ensimmäinen kerta ku nään sen mut se on vaa jotenki tosi loistava leffa!
 Niinku, että me tytöt keksitää valheita kavereittemme puolesta niinku: "Sä olit liian kaunis sille ja se ei kestäny sun täydellisyyttä!" tai et: "Se varmaa vaa hukkas sun numeron!" Ehkä jos kundi ei soita, tai tällee nykyaikasemmmin, vastaa facebookissa. Ni ehkä sitä ei vaa kiinnosta. Toki voi olla helpompaa keksiä kaikkii tekosyitä, miks se jätkä ei vastaa, mut oikeesti se on vaa joku kusipää, joka luulee löytävänsä paremman jostain. Tai sit tosiaa sitä ei vaa puhtaasti kiinnosta.

Ja sit toine hyvä kohta ihan ton leffan alussa on se kun, pikku poika sanoo pikku tytölle, että tämä haisee koirankakalle ja ynnä muuta yhtä suloista ja pikku tyttö menee itkemään äidilleen ja äiti tietenkin lohduttaa kertomalla, että poika oli ilkeä puhtaasti vain siitä syystä, että on ihastunut tyttöön. Ja tää on ihan totta! Lapsesta asti meille uskotellaan, että jos jätkä on täysi paskiainen se tarkottaa, että se tykkää susta. tai kuten täällä meillä Suomessa sanotaan: "Rakkaudesta se hevonenki potkii!"
Ei mulla muuta, tosiaan hyvä leffa. Suosittelen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti